Winteraanbieding: Winterwielen

Set winterwielen met winterbanden

Nu 35-50% korting en gratis montage

In veel Europese landen is het gebruik van winterbanden verplicht. Nederland behoort vooralsnog niet tot deze landen. Volgens de Nederlandse wet is iedere bestuurder wel verantwoordelijk voor de bestuurbaarheid en veiligheid van het voertuig waar hij in rijdt. Denk bijvoorbeeld aan de boetes voor dichtgevroren ruiten die niet goed genoeg zijn schoongekrabd.

Omdat winterbanden de rijveiligheid en bestuurbaarheid van de auto drastisch verbeteren bij winters weer, is het in iedere bestuurder zijn belang om tijdig over te schakelen op winterbanden. Al vanaf 7 graden Celcius presteren winterbanden beter dan zomerbanden of all-weather banden. Het gaat dan bijvoorbeeld over grip in bochten en tijdens het remmen. Zo is de remweg met een winterband op sneeuw, twee keer zo kort als met een zomerband.

Om winterbanden voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar te maken, heeft Bart Wiegerinck een niet te missen aanbieding. U ontvangt tot 50% korting op de aanschaf van een set winterwielen met winterbanden. En de montage is volledige gratis.

Onderstaand een aantal voorbeelden van winterbanden voor veel voorkomende modellen. Staat uw model er niet bij? Vraag onze adviseurs naar de actieprijs voor uw auto

 

Model Prijs    
Suzuki Alto € 399,-
Suzuki Celerio € 399,-
Suzuki Splash/ Swift € 529,-
Suzuki Swift – TPMS € 659,-
Suzuki SX4 € 549,-
Suzuki S-Cross – TPMS € 779,-
Chevrolet Spark € 399,-
Chevrolet Aveo € 549,-
Citroën C1 € 459,-
Peugeot 107 € 459,-
Toyota Aygo € 459,-
Opel Astra € 599,-
Renault Twingo € 459,-
VW Golf € 599,-