Succesvolle Wiegerinck Winter Testdag

Op zaterdag 5 november was het zover. Het was weer tijd voor de jaarlijkse Wiegerinck Winter Testdag. Bij alle vestigingen van Bart Wiegerinck, in Goor, Hengelo en Oldenzaal was iedereen welkom om zijn auto te laten controleren voor de Winter.

Zoals ieder jaar opende Bart Wiegerinck begin november zijn deuren voor iedereen die zijn auto aan de tand wilde laten voelen voor de winter. Niet alleen Suzuki en Chevrolet rijders, maar rijders van alle merken waren welkom om hun auto te laten checken op 15 cruciale punten. Voor de winter zijn er een aantal gevoelig punten aan iedere auto die tip top in orde moeten zijn om deze periode veilig door te komen. Denk daarbij aan het profiel van de banden, om glad wegdek te kunnen trotseren. Maar denk ook aan de juiste hoeveelheid en kwaliteit van de vloeistoffen, de conditie van de accu en de staat van de ruitenwissers. Deze en vele andere aandachtspunten werden aandachtig gecontroleerd, en indien nodig werd een advies voor reparatie of vervanging geboden.

Ook dit jaar was het weer een gezellige en succesvolle dag bij alle drie de vestigingen van Bart Wiegerinck. Zoals op deze video is te zien kon men tijdens het wachten genieten van een lekkere kop koffie met een koekje, en later op de dag van erwtensoep met roggebrood en spek. Wij willen alle bezoekers bedanken en vonden het fijn u allen weer veilig de winter door te helpen. We zien u graag volgende jaar weer bij de Wiegerinck Winter Testdag.